Vakantie vieren in Zeeland

Een vakantie vieren in Zeeland is altijd genieten

Tips voor vieren vakantie Zeeland. Wie van schone stranden, de zee, wandelen en fietsen houdt, kiest voor een vakantie Zeeuwse kust.
Zeeland is één van de beste bestemmingen voor een vakantie in eigen land. Je vindt in deze kustprovincie alles. Brede en schone stranden, historische plaatsen zoals Middelburg en Zierikee. En eindeloze mogelijkheden om watersport te bedrijven, te fietsen of wandelen. Vind hier meer informatie over een vakantie aan de kust.

Topparken wellness banner

Vakantiehuis aan de Zeeuwse Kust boeken.

De beste manier om van een vakantie Zeeland te genieten, is er de tijd voor te nemen. Een weekendje Zeeland is leuk maar een midweek, week of 2 weken, is veel leuker. Maar dan moet je natuurlijk wel ergens overnachten. Trek voor een vakantie aan de Zeeuwse kust tenminste 5 dagen uit en verblijf in een vakantiehuis Zeeland in plaats van een hotel. Je kunt er voor kiezen een particulier vakantiehuis Zeeland te huren of een huisje of bungalowpark aan de Zeeuwse kust.

Enkele aantrekkelijke plaatsen in Zeeland.

Zeeland kent vele aantrekkelijke plaatsen voor een watersport vakantie. Eén daarvan is Bruinisse waar je het vakantiepark Aquadelta vindt. Maar er zijn tal van andere plaatsen die geschikt zijn voor een watersport vakantie. Deze vind je met name in Noord-Beveland, waar je in plaatsen als Kamperland en Kortgene jachthavens vindt met aanlegsteigers voor particulieren.

landal huisjes met sauna banner

Leuke plaatsen voor een weekendje weg.

Indien je kiest voor een weekendje weg Zeeland, is het fijn om in een plaats aan de Zeeuwse kust te verblijven waar wat te doen is. Die plaatsen zijn er volop. Plaatsen zoals Zoutelande, Domburg en Cadzand-Bad zijn bij uitstek geschikt voor een weekendje weg Zeeland met zijn twee. Deze plaatsen zijn ook aantrekkelijk in het kader van een familie vakantie Nederland

Wellness in Zeeland

Wil je er een paar dagen tussen uit en zou je in een huisje of hotel aan zee in Zeeland eens extra verwend willen worden? Boek dan en huisje Zeeland met privé sauna of hottub. Of kies voor een verblijf in een wellness hotel aan de Zeeuwse kust. Het Amadore hotel in Kamperland bijvoorbeeld. Een heerlijke plek om te ontspannen in één van de vele wellness faciliteiten of Spa van dit hotel aan de kust.

Minder vakantie mogelijkheden voor mindervaliden in Zeeland

Indien je als mindervalide een vakantie in Nederland wilt boeken, is Zeeland wellicht niet de meest voor de hand liggende provincie. Veel huisjes aan de Zeeuwse kust staan aan de rand van de kust en strand en het is niet zo eenvoudig je daar met een rolstoel te verplaatsen. Er zijn echter welk mindervaliden vakantie mogelijkheden in Zeeland, deze vind je met name in de omgeving van grotere plaatsen zoals Renesse, Domburg, Zierikzee en Kamperland.

center parcs banner